Compagnie De Provence Maahantuonti ja tukkumyynti

Terra-sarja

Terra-sarjan tuotteet

Ylpeytemme on Compagnie De Provencen Terra-sarja, joka on meillä yksinmyynnissä. Sarjaan kuuluu nestesaippua, palasaippua sekä käsivoide.

Huomionarvoista on, että tuotteita ei ole testattu eläimillä eivätkä ne sisällä väriaineita.

NESTEMÄINEN MARSEILLE-SAIPPUA - Saponfieldin padassa valmistetaan perinteitä noudattaen edelleen saippuaa, samoin kuin sen kantaisää , "aito kuutio " Marseillea. Tämä nestemäinen saippua tehdään oliivi ja kookos öljyistä sekä luonnollisista glyseriineistä. Tuote on vapaa keinotekoisista väriaineista, eläinrasvoista sekä parabeneistä.

Terra-sarja

500ML AUTOMAATTINEN ANNOSTELIJA KIERRÄTYSMATERIAALILLA - Meripihkan sävyiset pullot ripauksella väriä, tämä saippua pullo on elegantti lisä keittiöösi tai kylpyhuoneeseesi.

1L TÄYTETTÄVÄ KIERRÄTYSMUOVINEN PULLO - Ekonominen, suljettava sekä ilmatiivis. Tämä kierrätysmuovipullo mahdollistaa uudelleentäytön 500ml annostelijalliseen pulloon ja noudattaa filosofista jätteiden vähentämistä.

KÄSIVOIDE - Ilman rasvaista vaikutusta, kerman ja oliivi öljyn yhdistelmää voidaan käyttää kuinka usein vain, kun on tarve huolehtia käsistä. Jättää kädet raikkaiksi ja kevyen tuntuisiksi. Voidaan käyttää joko yksin tai yhdessä nestesaippuan käytön jälkeen. Paraben vapaa.

Terra-sarja

MARSEILLE-SAIPPUA, PALA - Tämä kuutio on tehty Marseillessa aidon perinteen mukaan. Se on valmistettu padassa ja se sisältää 72% kasviöljyjä.

Terra-sarjan tuoksut

Puuvilla – herkkä ja puuterimainen (uutuus!)

Vihreä oliivi – mieto ja hienovarainen

Laventeliniitty – elegantti ja aromaattinen

Viikunanlehti – vehreä ja hienostunut

Sitruunaverbena – raikas ja piristävä

Appelsiini – herkullinen ja makea

Ruusupuu – kukkainen, hedelmäinen ja myskinen

Home Maison

Home Maison-tuotteet

Marseille-saippuaan pohjautuvat ekologiset kodin puhdistustuotteet

Ympäristöystävälliset ja tehokkaat puhdistustuotteet kaikille kodin pinnoille, astioille ja tekstiileille. Perinteikkääseen Marseille-saippuaan pohjautuvat laadukkaat ja ekologiset tuotteet on valmistettu luontaisista ainesosista. Puhdista kotisi tehokkaasti mutta ympäristöä säästäen!

Katalogi

Terra-luettelo

Terra

Katalogi

Lataa luettelo (PDF 2 Mt)

Otathan yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tuotteista, tai olet kiinnostunut tuotteidemme jälleenmyynnistä. Kerromme mielellämme lisää.